Mengapa minyak urutan aromaterapi begitu istimewa ?

Tahukah anda ? Saya mula jatuh hati terhadap produk aromaterapi SUTRA ini ketika diperkenalkannya kira-kira 7 tahun dahulu ketika saya baru pulang ke tanahair dari negeri matahari terbit iaitu Jepun. Minyak urutan SUTRA yang saya guna untuk pertama kali adalah Soothing dan Captivating. Mengapakah saya jatuh hati ? Mari sama-sama kita kenali lebih mendalam keistimewaan setiap jenis minyak urutan aromaterapi SUTRA ini.

SUTRA MASSAGE OIL

CAPTIVATING

captivating-massage-oil

Aromatherapy-Massage

Minyak SUTRA Captivating mengandungi Basil, Eucalyptus, Lavender, Peppermint, Sunflower Oil, Grapeseed Oil telah dicipta khusus untuk mencapai kesihatan yang optimum dengan meningkatkan peredaran darah yang lemah, membantu melegakan otot-otot yang tegang, merangsang badan, meningkatkan semangat mental dan melegakan keletihan. 

REJUVENATING 

rejuvenating-massage-oil

woman-meditating_sheknows

SUTRA Rejuvenating dikatakan sebagai minyak yang sungguh istimewa. Ianya mengandungi Grapefruit, Orange, Rosemary, Sunflower Oil, Grapeseed Oil. Minyak ini direka khas untuk meremajakan diri, mengimbangi sistem saraf, mengurangkan masalah kerisauan dan tekanan perasaan. Gunakan minyak ini untuk mendapatkan ketenangan yang mendalam dan ketika meditasi.

SENSUAL 

sensual-massage-oil romantik-suami-isteri

Minyak urutan aromaterapi SUTRA Sensual juga sangat istimewa. Bauannya terdiri dari haruman Geranium, Lavender, Rosemary, Ylang-ylang, Sunflower Oil, Gapeseed Oil. Minyak ini direka khusus dengan bauannya yang sangat lembut dan menenangkan dengan campuran bauan yang mampu menggoda untuk para pasangan suami isteri. Ianya mengandungi aphrodiasiak semulajadi yang banyak memberi manfaat untuk lelaki dan wanita. Bauan ini adalah hebat untuk melegakan ketenangan dan keletihan.

SOOTHING 

soothing-massge-oil

Female hands giving massage to soft bare foot

SUTRA Soothing dicipta khas untuk membantu menyembuhkan dan memberi tenaga kepada otot-otot dan sendi-sendi yang tegang setelah seharian bekerja. Ianya sangat berkesan untuk membantu melegakan kesakitan dan ketegangan otot. Bauan SUTRA Soothing juga diyakini dapat memberikan ketenangan. Minyak ini mengandungi Cajuput, Citrus Lime, Lavender, Rosemary, Sunflower Oil, Grapeseed oil. 

STRESS RELIEF

stress-relief-massage-oil

stress relief

Minyak urutan aromaterapi SUTRA Stress Relief mengandungi Clary Sage, Lavender, Patchouli, Sandalwood, Sunflower Oil, Grapeseed Oil telah direka khas untuk memberi kelegaan dan mengurangkan ketegangan dan kerisauan. Minyak ini juga merupakan satu campuran yang hebat untuk tujuan meditasi. Bauannya yang melegakan amat sesuai untuk mengatasi tekanan dalam kehidupan seharian.

Nota : Sila hubungi wakil jualan atau Stokis kami yang berdekatan sekiranya anda berhasrat untuk mendapatkan minyak urutan aromaterapi SUTRA ini yang juga dikenali sebagai SUTRA Massage Oil.