Kenali dia

Norazlina

Pn Norazlina Ramdzan seorang surirumah yang bekerja dari rumah dan aktif dalam menguruskan perniagaan internetnya  sejak 10 tahun dahulu. Beliau memulakan perniagaan internet ketika berada di Jepun dan tinggal di sana selama 4 tahun. Seterusnya pada tahun 2008, sekembalinya ke tanahair syarikat beliau Wanita Niaga Enterprise telah dilantik oleh syarikat Tropical Bioessence Sdn Bhd sebagai Pusat Edaran SUTRA yang pertama dan seterusnya menubuhkan SUTRA Wellness Center yang pertama pada tahun 2010, usahasama bersama dengan SUTRA Essential. Beroperasi selama kira-kira 3 bulan, beliau telah berhijrah sekali lagi ke luar negara dan kali ini ke USA pula. Sepanjang beliau di USA selama 4 tahun, promosi SUTRA terus aktif dijalankan dan kini walau berhijrah pula ke Singapura, promosi produk SUTRA tetap diteruskan malah beliau juga sedang membimbing lebih 100 orang pengedar Dropship Wanita Niaga dan Pengedar SUTRA di seluruh Malaysia dan juga Singapura.

Pn Norazlina

Perkembangan perniagaan SUTRA semakin membanggakan dan beliau sekali lagi diberi peluang menjadi pengantara SUTRA dengan mendaftar sebagai Stokis Negeri pula. Kini walau berada di Singapura, beliau terus aktif menguruskan perniagaan internetnya dan SUTRA!. Kepada mereka yang berminat untuk menceburi perniagaan internet bersama SUTRA, anda bolehlah menghubunginya melalui email admin@sutraspray.com atau SMS/Telegram ke +6596201190 dan beliau akan berikan tunjukajar dan bimbingan yang sewajarnya.

Anda juga boleh mengisi borang di sini untuk menghubungi Pn Norazlina atau terus mendaftar sebagai Pengedar Sah SUTRA di sini.

SUTRA BANTU SURIRUMAH  JANA PENDAPATAN
SUTRA tawar peluang perniagaan aromaterapi

SWC5

 

 

 

En Mohd Khairil di majlis perasmian SUTRA Wellness Center Pertama
En Mohd Khairil di majlis perasmian SUTRA Wellness Center Pertama
Pn Norazlina dan En Mohd Khairil, pengasas SUTRA.
Pn Norazlina dan En Mohd Khairil, pengasas SUTRA.
MOHD KHAIRIL SAID
Pengasas SUTRA En Mohd Khairil Said

 

Perasmian SUTRA Wellness Center Pertama
Perasmian SUTRA Wellness Center Pertama

 

 

 

 

SWC2